WELKOM BIJ WAAR HET BEGON

Brago is de grondlegger van voorgeïsoleerde kunststof PIR luchtkanalen. Wat nu voor gebouwen een conventionele luchttechniek is, begon jaren terug in onze werkplaats. Inmiddels is Brago uitgegroeid tot een van de bekendste producenten van voorgeïsoleerde kunststof luchtkanalen.

De visie van Brago is om lucht op een zo efficient en schoon mogelijke manier te transporteren. Daardoor ligt er een continue focus op het doorontwikkelen van het productaanbod en worden trends en ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten gehouden.

 

 

Verminderen van faalkosten

Kwaliteit van product en kwaliteit van werken zijn van groot belang. Daardoor wordt er permanent gewerkt aan procesverbeteringen zoals automatisering en digitalisering, om zo de faalkosten in de kolom te verminderen.

Deze kwaliteit en veiligheid wordt continu gewaarborgd met een bedrijfseigen kwaliteitssysteem en VGM-beheersysteem. Het VGM- beheersysteem is VCA* 2008/5.1 gecertificeerd en wordt jaarlijks geauditeerd door Kiwa Nederland BV.

Daarnaast voldoen onze kanalen aan de strenge kwaliteitseisen van Luka. Luka heeft als primair doel de bevordering van de technische ontwikkeling van luchtkanalen in al haar facetten.

Voor meer info, zie www.luka.nl

Geïnteresseerd in binnenkanalen en buitenkanalen en hoe Brago daar een rol in speelt? De koffie staat klaar voor wie meer wil weten over onze producten en aanleg van luchtkanalen. Wij hanteren een informele no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen. Voor ons staan de wensen van opdrachtgevers centraal en vormen kwaliteit, betrouwbaarheid en service het fundament voor langdurige relaties.

MEER INFORMATIE?