Binnen luchtkanalen

Kunststof PIR KANALEN

BRAGO Luchttechniek BV produceert, levert en monteert kunststof PIR kanalen voor binnentoepassingen volgens de kwaliteitsnormen van Luka. In basis produceert BRAGO luchttechniek BV twee type kunststof PIR kanalen voor binnentoepassingen, namelijk:

  • PIR AL/AL luchtkanalen
  • PIR STUCCO luchtkanalen

Kunststof PIR kanalen worden vervaardigd van gemodificeerde PIR hardschuim panelen met een standaard isolatiedikte van 30, 40 of 50 mm. Andere diktes zijn op aanvraag leverbaar. Het zelfdovende hardschuim wordt CFK-vrij geproduceerd.

TYPE 1 PIR kanaal AL/AL

Type PIR kanaal AL/AL wordt vervaardigd van gemodificeerde PIR hardschuim isolatiepanelen. De isolatiepanelen zijn aan beide zijden standaard afgewerkt met een speciale PE gecoat alukraft folie, welke een hoge dampremmende werking bezit.

TYPE 2 PIR kanaal STUCCO

Kunststof luchtkanalen van het type PIR STUCCO worden vervaardigd van gemodificeerde PIR hardschuim isolatiepanelen. Deze isolatiepanelen zijn aan beide zijden standaard afgewerkt met stucco aluminium, welke geheel dampdicht is.

productie IN EIGEN FABRIEK

Omdat wij alle onderdelen zelf produceren, is vrijwel alles wat wij leveren maatwerk. Je kunt dus altijd rekenen op de beste hoge kwaliteit, die mede voortkomt uit jarenlange ervaring en vakmanschap van onze mensen.

Montage

Wij werken met eigen monteurs, stuk voor stuk professionals met gevoel voor het product. Ook wat betreft montage streven wij hoge kwaliteitsstandaarden na. Bij iedere opdracht is altijd een deskundig aanspreekpunt aanwezig.

Kiezen voor PIR kanalen?

Door de vele voordelen worden kunststof PIR luchtkanalen steeds vaker toegepast. Kunststof PIR luchtkanalen van BRAGO Luchttechniek BV voldoen aan bijna alle denkbare eisen die aan luchtkanalen kunnen worden gesteld. Ze zijn voor het doel vervaardigd, namelijk: het transporteren van lucht op de meest efficiƫnte wijze.

Om de kwaliteit continu te waarborgen hebben wij een bedrijfseigen kwaliteitssysteem en VGM-beheersysteem, welke VCA* 2008/5.1 en NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd zijn. Om de kwaliteit extra te benadrukken zijn we sinds 1 januari 2011 officieel lid van Luka.