Onze kunststof producten zijn licht van gewicht in vergelijking met staal en dankzij de polyester mantel weerbestendig. De isolatiedikte ligt daarbij op 30, 40 of 50 mm, afhankelijk van de door uw gewenste isolatiedikte. Door het relatieve lichte gewicht van kunststof luchtkanalen kunnen ook grotere formaten geproduceerd worden.

De binnencachering is antistatisch, wat vuilophoping aan de binnenzijde tegengaat. Voor clean-rooms met een hi-care policy hebben wij speciale antistatische panelen in ons portfolio. Wij werken samen met installateurs en adviseurs om tot de juiste tracé-voorstellen te komen.

In de loop der jaren heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd als het gaat om kwalitatief hoogwaardige fabricage en montage van kunststof luchtkanalen. Om de kwaliteit continu te waarborgen hebben we een bedrijfseigen kwaliteitssysteem en VGM-beheersysteem, welke VCA* 2008/5.1 en NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd zijn. Om haar kwaliteit extra te benadrukken zijn we sinds 1 januari 2011 officieel lid van Luka.

UNIEKE SPECIALS BRAGO LUCHTTECHNIEK

Met geïsoleerde dakopstanden voorkomen we een koudebrug. Daarmee bewaken we de kwaliteit van de luchtstromen en is er geen warmteverlies.

We hebben alle onderdelen voor en goed functionerend tracé. Een van de belangrijkste daarbij zijn de expansiestukken. Dit zijn de delen die uitzetting opvangen, trillingen reduceren en voor een spanningsvrije opstelling zorgen. We hebben zelfs expansiestukken voor toepassing in kanalen boven de 15 meter.

productie IN EIGEN FABRIEK

Omdat wij alle onderdelen zelf produceren, is vrijwel alles wat wij leveren maatwerk. Je kunt dus altijd rekenen op de beste hoge kwaliteit, die mede voortkomt uit jarenlange ervaring en vakmanschap van onze mensen.

Montage

Wij werken met eigen monteurs, stuk voor stuk professionals met gevoel voor het product. Ook wat betreft montage streven wij hoge kwaliteitsstandaarden na. Bij iedere opdracht is altijd een deskundig aanspreekpunt aanwezig.

Downloads

Standaard Brago bestekteksten en bijhorende downloads kunt u vinden in de mappen hiernaast.

Hier komt een item
Hier komt een item
Hier komt een item
Hier komt een item
Hier komt een item
Hier komt een item

"VELE BEDRIJVEN GINGEN
U AL VOOR"

Groot, groter, grootst: onze opdrachtgevers kennen geen grenzen