DISCLAIMER

Alle informatie op de website van Brago Luchttechniek B.V. heeft een informatief karakter. Alhoewel Brago Luchttechniek B.V. getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Brago Luchttechniek B.V. niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Brago Luchttechniek B.V. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Brago Luchttechniek B.V. voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Brago Luchttechniek B.V..

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Brago Luchttechniek B.V. zijn. Brago Luchttechniek B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.

Brago Luchttechniek B.V. behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.