weerbestendige &
waterdichte buitenkanalen

BRAGO Luchttechniek BV produceert, levert en monteert kunststof PIR-POL AL/AL buitenkanalen volgens de kwaliteitsnormen van Luka. Deze voorgeĂŻsoleerde kunststof PIR polyester luchtkanalen zijn uitermate geschikt voor toepassingen in de buitenlucht, in kruipruimten of op plaatsen waar extra mechanische sterkte gewenst is. Benieuwd? Bekijk dan zeker onze referenties.

Kunststof PIR-POL AL/AL luchtkanalen worden vaak aangeduid als zijnde polyester luchtkanalen. Andere termen die regelmatig voor dit type luchtkanaal worden gebruikt zijn PUR POL of PUR POLY kanalen.

PIR-POL AL/AL luchtkanalen

Kunststof luchtkanalen van het type PIR-POL AL/AL worden vervaardigd van gemodificeerde PIR hardschuim panelen met een standaard isolatiedikte van 30, 40 of 50 mm. Andere diktes zijn op aanvraag leverbaar. Het zelfdovende hardschuim wordt CFK-vrij geproduceerd. De isolatiepanelen zijn aan beide zijden afgewerkt met een speciale PE gecoat alukraft folie, welke een hoge dampremmende werking bezit.

Tijdens het fabricageproces wordt de buitenzijde van de luchtkanalen voorzien van een glasvezel versterkte polyester mantel. Voor een weerbestendige afwerking wordt deze polyester mantel afgewerkt met een UV-bestendige topcoat in de standaard kleur RAL 7035 (zilvergrijs). Op aanvraag zijn nagenoeg alle RAL kleuren leverbaar.

Interesse?

Laat je gegevens hieronder achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

VERMINDEREN VAN FAALKOSTEN​

Kwaliteit van product en kwaliteit van werken zijn van groot belang. Daardoor wordt er permanent gewerkt aan procesverbeteringen zoals automatisering en digitalisering, om zo de faalkosten in de kolom te verminderen.

Deze kwaliteit en veiligheid wordt continu gewaarborgd met een bedrijfseigen kwaliteitssysteem en VGM-beheersysteem. Het VGM- beheersysteem is VCA* 2008/5.1 gecertificeerd en wordt jaarlijks geauditeerd door Kiwa Nederland BV.

Daarnaast voldoen onze kanalen aan de strenge kwaliteitseisen van Luka. Luka heeft als primair doel de bevordering van de technische ontwikkeling van luchtkanalen in al haar facetten.