Productie Montage service

Neem contact op:

Productie

In de moderne bedrijfshal van BRAGO Luchttechniek BV te Veghel worden de verschillende type kunststof PIR luchtkanalen geproduceerd. De kunststof luchtkanalen worden geproduceerd volgens de wensen en specificaties van opdrachtgevers. De afdeling werkvoorbereiding, die direct grenst aan de productieafdeling, stuurt de productie adequaat aan. Met de standaard aanwezige voorraad grondstoffen en halffabricaten kunnen snel en eenvoudig kunststof luchtkanalen en bijbehorende onderdelen worden gefabriceerd.

De productiemedewerkers van BRAGO Luchttechniek BV zijn intern opgeleid, beschikken over alle noodzakelijke kennis en hebben een jarenlange ervaring. BRAGO Luchttechniek BV is bovendien VCA* 2008/5.1 en NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd. Daarnaast is BRAGO Luchttechniek lid van Luka en in het bezit van een officieel Luka certificaat voor productie, montage en luchtdichtheid van kunststof luchtkanalen. Kortom, u kunt een efficiënte, kwalitatief hoogwaardige en flexibele productie verwachten!

Indien gewenst leiden we u graag binnen ons bedrijf rond en kunt u een kijkje nemen op onze productieafdeling. Vul voor een vrijblijvende afspraak hier uw gegevens in.