Productie Montage service

Neem contact op:

Kwaliteit

TUV Rheinland

Kwaliteit en innovatie staan bij BRAGO Luchttechniek BV hoog in het vaandel. In de loop der jaren heeft BRAGO een goede reputatie opgebouwd als het gaat om kwalitatief hoogwaardige fabricage en montage van voorgeïsoleerde kunststof luchtkanalen. Om de kwaliteit en veiligheid continu te waarborgen heeft BRAGO Luchttechniek BV een bedrijfseigen kwaliteitssysteem en VGM-beheersysteem. Ons VGM- beheersysteem is VCA* 2008/5.1 gecertificeerd en wordt jaarlijks geauditeerd door Kiwa Nederland BV.

BRAGO Luchttechniek BV is tevens lid van Luka. Luka is dé Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten. Luka is al ruim 40 jaar actief in Nederland en heeft primair als doel kwaliteitsverbetering en het bevorderen van technische ontwikkelingen op het gebied van luchtkanaalsystemen. Dit primaire doel heeft betrekking op productie, montage en installatie van luchtkanalen in de breedste zin van het woord.

Als Luka lid is BRAGO Luchttechniek BV verplicht haar voorgeïsoleerde kunststof luchtkanalen te onderwerpen aan kwaliteitsinspecties. Deze inspecties worden uitgevoerd door kwaliteitsfunctionarissen van het onafhankelijke instituut TÜV Rheinland Quality BV. Hierbij wordt gelet op productie, montage en luchtdichtheid van de luchtkanalen. BRAGO Luchttechniek BV is in het bezit van een officieel Luka productlabel.

Sinds 1 januari 2014 dienen alle Luka leden aan de norm luchtdichtheidsklasse C te voldoen. BRAGO Luchttechniek BV voldoet hier - met haar unieke kunststof luchtkanalen en de daarbij toegepaste verbindingstechnieken – al jaren aan. Uit meetrapporten blijkt zelfs dat BRAGO Luchttechniek BV bijna altijd een kwaliteit- of systeemcertificaat kan overleggen, welke valt onder de norm luchtdichtheidsklasse D!