Productie Montage service

Buitenkanalen (PIR-POL AL/AL)

BRAGO Luchttechniek BV produceert, levert en monteert kunststof PIR-POL AL/AL luchtkanalen volgens de kwaliteitsnormen van Luka. Deze voorgeïsoleerde kunststof PIR polyester luchtkanalen zijn uitermate geschikt voor toepassingen in de buitenlucht, in kruipruimten of op plaatsen waar extra mechanische sterkte gewenst is. Kunststof PIR-POL AL/AL luchtkanalen worden vaak aangeduid als zijnde polyester luchtkanalen. Andere termen die regelmatig voor dit type luchtkanaal worden gebruikt zijn PUR POL of PUR POLY kanalen.

PIR-POL AL/AL luchtkanalen
Kunststof luchtkanalen van het type PIR-POL AL/AL worden vervaardigd van gemodificeerde PIR hardschuim panelen met een standaard isolatiedikte van 30, 40 of 50 mm. Andere diktes zijn op aanvraag leverbaar. Het zelfdovende hardschuim wordt CFK-vrij geproduceerd. De isolatiepanelen zijn aan beide zijden afgewerkt met een speciale PE gecoat alukraft folie, welke een hoge dampremmende werking bezit.

Tijdens het fabricageproces wordt de buitenzijde van de luchtkanalen voorzien van een glasvezel versterkte polyester mantel. Voor een weerbestendige afwerking wordt deze polyester mantel afgewerkt met een UV-bestendige topcoat in de standaard kleur RAL 7001 (zilvergrijs). Op aanvraag zijn nagenoeg alle RAL kleuren leverbaar.

Neem voor meer informatie en productspecificaties vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en toepassingen van onze kunststof PIR luchtkanalen. Desgewenst kunnen we onze documentatiemap met monsters toesturen.