Productie Montage service

Neem contact op:

Bedrijfsprofiel

BRAGO Luchttechniek BV is de grondlegger van voorgeïsoleerde kunststof PIR luchtkanalen, zoals we deze tegenwoordig kennen. Onder de naam I.T.C. (International Technical Centre) is het bedrijf gestart met de ontwikkeling, productie en montage van voorgeïsoleerde kunststof PUR-POL AL/AL luchtkanalen. Inmiddels is BRAGO Luchttechniek BV in Nederland uitgegroeid tot de bekendste producent, leverancier en installateur van voorgeïsoleerde kunststof PIR (polyester) luchtkanalen.

Brago luchttechniek BV kantoor voor productie, montage en service van kunststof luchtkanalen In de luchtkanalen branche profileert BRAGO Luchttechniek BV zich als innovatieve kwaliteitsleverancier van voorgeïsoleerde kunststof luchtkanalen. Hierbij zijn de nieuwste technieken, de laatste trends en ontwikkelingen in de markt van groot belang. BRAGO Luchttechniek BV volgt de markt op de voet en is o.a. lid van de verenigingen Luka en TVVL. Daarnaast is BRAGO officieel partner van o.a. Installatie & Bouw.

Kwaliteit staat bij BRAGO Luchttechniek BV hoog in het vaandel. In de loop der jaren heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd als het gaat om kwalitatief hoogwaardige fabricage en montage van kunststof luchtkanalen. Om de kwaliteit en veiligheid continu te waarborgen heeft BRAGO Luchttechniek BV een bedrijfseigen kwaliteitssysteem en VGM-beheersysteem. Ons VGM- beheersysteem is VCA* 2008/5.1 gecertificeerd en wordt jaarlijks geauditeerd door Kiwa Nederland BV.

De vlakke organisatie van BRAGO Luchttechniek BV wordt gekenmerkt door een informele no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen. Hierbij staan de wensen van opdrachtgevers centraal en vormen kwaliteit, betrouwbaarheid en service het fundament voor langdurige relaties.